Träning

Känns så grymt skönt! :D Nog för att jag bara gick på uppvärmningen och sedan har ägnat mig åt spjut och diskus. Gick faktiskt ganska bra för någon som är DÅLIG på kastgrenar! Därimot är det lite svårt att håll i diskusen men jag lär väl mig förr eller senare ;)

Nu ska jag packa inför helgen! Åker vid 4 på eftermiddagen imorrn. Bara för att jag inte har någon skjuts till Boden på lördag! Därför kommer jag att övernatta hos mammas kusin och mina små tremeningar hela helgen! :) Ska bli kul att träffa dem igen, fast fattar inte hur jag kommer stå ut att leka med bilar på kvälllarna men det funkar väl! :)

Längtar så sjukt mycke! Bara att få vara där och känna hur adrenalinet pulsar innan man går ut och gör sin grej! Nu vet jag inte hur det kommer gå med adrenalinet när man tänker på vilka grenar jag har... men ska iallafall bli jättekul att träffa alla! :D

Min uppdatering under helgen kommer att vara extremt låg (ingen alls) men istället kommer ni få en eller flera bildbomber då jag kommer hem! :) Jag tänkte förresten snart lägga upp norgebilderna del 1 har bara några få kvar att redigera när jag får tid.

Bloggar mer imorrn! Annars så hörs vi på söndag eller måndag! :)



Ytterligare några bilder från igår! :)

Äntligen

Idag får jag äntligen börja träna igen första gången efter skadan! Får dock inte vara med på uppvärmning eller något sådant utan bara köra kast fast det är ju iallafall något ;)

Nu siter jag här med Johanna och väntar på Elina som skulle hem och fixa något eftersom hon fick punka... ! :) Vi ska iallafall baka kolapaj till spanskan imorrn (vi får ha med oss fika :D ^^)






Kunde inte låta bli att fota lite när jag var ute med hunden igår! :D

Softar

Ledsen att jag inte uppdaterade efter skolan men har hjält syrran med bloggen och lite sånt! :) Idag har väl varit en ganska vanlig soft dag! var egentligen meningen att jag skulle sluta vid 2 istället åkte jag hem halv 5... var tvungen att skriva klart en bokrecension på "Hunger spelen" som de andra skrev när jag var sjuk. men med lite musik så gick det ganska bra.
Nu sitter jag och softar ännu mer med min bästa vän "Cup cake" :D
Är nog inte så smart att sitta och äta cupcakes när jag måste vara i toppform nästa vecka. Har årets kanske största tävling då. Om min klubb vinner den så får vi åka ner till Göteborg och tävla i sommar. :D Så nu blir det att vila min fot och träna så mycket som det bara går! Hur nu dem 2 sakerna går i hop men jag får väl hitta på något. För nästa helg ska jag SPRINGA och HOPPA vad pappa än säger!
Men man måste ju få unna sig nå gott lite då och då! ;)
Här ar vi ytterligare en tjej som softar :)


Svar

Postat av: Jessica

Hoppas du blir bra i foten, ska bli grymt kul att träffa dig! <3 :D

URL: http://jeeessica.blogg.se/


Svar:
Tack! :) Ja jag längtar så sjukt mycke :D <3


Postat av: någon du känner! :)

Ursnygg blogg :D


Svar:
Tack! :D Det värmer :)


10 days left

Herregud vad dagarna går långsamt! Vill ha sommarlov nuuuuuu! Fast nu har vi inte så mycket skolarbete kvar, sista seriösa skolveckan. Resten blir väl typ att lämna tillbaka böcker, städa, göra klart allt ogjort och sedan se film, spela brännboll och annat kul! Så ska inte klaga ;)

Idag har vi gått på fågelskådning på No:n, hur nu läraren hade tänkt att vi skulle lyckas se något med min klass som typ brakade genom skogen. Man kände sig som en medlem i fågelälskarnas riksförbund eller något när man gick omkring med kikare och fågelbok medan min lärare sa vilka fåglar det var som sjöng o.s.v

Nåja det var då några fåglar som inte var rädd av sig iallafall för vi såg då några! :)

Jag får fara! :D


Idag har inte varit världens toppendag, beror nog mest på trötthet och förstås att jag inte kan gå riktigt normal än. Men idag har jag gått utan kryckor och det har gått ganska bra. Vi har ju inte varit hos läkaren eftersom vi inte tyckte att det verkade så farligt men nu har vi varit hos en granne som är bra på det med skador. Till min glädje och pappas förtret så har jag klartecken att tävla i helgen.

Det var egentligen meningen att jag skulle springa 100 m & 80 m häck, hoppa längd, höjd & stav. men nu måste jag stryka alla dem där grenarna och efteranmäla mig till kula istället. Om jag är riktigt bra så blir det nog spjut och kanske diskus också.

Jag på kastgrenar=superdålig!!!!!!!

Anledningar till varför jag orkar fara eftersom jag bara får med i grenar jag är totalt värdelös på:

  • Får tävla
  • Får träffa alla mina vänner
  • Får fara dit utan att känna det som om jag är på fel plats
  • Få lite extra träning

11 days of school


Nu är det snart dags! :D Sommarlovet är mer än välkommet!

Åh så vacker naturen är just nu! :)

Friidrottstävling



Längd

400 m :)



Höjdhopp

Stafett! :D

Maddes höjdsko :)

Ganska dålig kvalla på nästan alla :( Så går det när man glömmer kameran hemma! Gick iallfall ganska bra för våra lag! :) På något sätt lyckades dessutom Nina undvika kamera! Fick inte en bra bild på henne ;)

Grattis Mamma

Mamma under hela mitt liv har du funnits här
Lärt mig några av livets viktigaste färdigheter
Hjälpt mig genom svåra perioder
Fått mig att skratta när jag ledsen
Varit där under mina glada stunder
Gett mig otroliga minnen
Lyssnat på mig
Försörjt mig
och så mycket mer
Men framför allt så har du gjort mig till den människa jag är idag

Jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig mamma
För utan dig vore livet värdelöst

Jag älskar dig! <3

Jag vet att du är värd mycket mer än bara en kladdkaka och orkideér men finns inte så mycket mer som går inom min och Saras budget. Men det är tanken som räknas eller hur! :) <3


Morsdag! :)

Grattis på morsdag mamma! :D Vi ska se till att din dag blir underbar, vi älskar dig! <3 :)

Idag så ska jag fara och titta på tävlingen. Återigen känner jag hur tankar som "förbannade fot" och "varför just nu" kommer susande in i hjärnan. En bra sak med att man inte tävlar är att man har mer tid till att sitta och prata med folk och fotografera när dem andra tävlar.

Ikväll blir det att gratta mamma och vi ska säkert svänga förbi farmor också! :)

Men nu hämtar Nina mig snart så hejdå! :)


Idag kommer Tanja hem! Fy vad jag saknat min lilla vovve! <3

Saturday! :D

Var nog vaken till ungefär 2 i natt och jobbade med bloggen! Glömde bort tiden totalt! :) Fast jag hade ju sovmorgon så det var ju lugnt :) Men nu håller jag på med en ny header. Nog för att jag älskar headern som Anna gjort åt mig, men jag vill ha en som är lite mer personlig. Dessutom kom jag just på en riktigt bra idé på en.

Jag har dessutom hjälpt syrran med en blogg som ni finner i mina länkar. Hon kommer att inrikta den på bakning men även lite på sitt liv.




Ikväll är det ju Eurovision Song Contest! Tycker Sverige har lyckats bra med sitt låtval i år, tror vi har en riktigt bra chans! Kom igen nu Loreen! :D

Ha en trevlig Lördag! :D

Detta är jag idag! :) Mina s.k accessoarer kommer jag nog bara använda några dagar tills jag kan åtminstone kan belasta foten lite. Om jag har riktigt tur och kämpar lite så kanske jag är i skick att tävla i helgen om jag stryker några grenar.

Lite bättre! :)

Nu känner jag mig inte lika förbannad längre. Det gör inte lika ont längre och min hjärna har äntligen fattat att vad som är gjort är gjort och att det inte finns något man kan göra åt det.
Så nu vilar jag och satsar på nästa tävling istället! :)




Pappa gjorde jättegodmiddag idag, PASTA! :D <3 Till efterrätt så blev det Oreo glass. En underbar fredagkväll perfekt för att dämpa min besvikelse.

Nu tänkte jag hålla på att ändra på bloggen lite. Tänkte också redigera några av norgebilderna som jag tog med mobilen så de kommer publiceras ikväll eller imorgon! :)

Ha en trevlig fredag! :D

Nooooooooooooooo :´(

Idag måste vara värsta dagen i mitt liv hittills! Jag har nämligen lycats stuka foten 2 dagar innan en tävling! Jättekul... Not! Och sen gör det ju för j*ävla ont också. Är så otroligt arg nu och framför allt besviken. Varför drog jag inte hem istället för att envisas att stanna hos Wilma!!!! Men nu ska vi se det positivt! Får iallafall se när dem andra tävlar och hoppas att mitt lag gör bra ifrån sig trots att någon nu får ta över mina grenar.


Ni får en bild från en glad tid istället! :)
Igår! ;)



Nedräkning! :D






Vet inte om det är det exakta klockslaget men ungefär! :D

Anna gästbloggar!

Gjorde en header till Elin och så ska jag vara så snäll att jag gör ett inlägg! Iaf jag heter Anna om ni inte visste de jag bor i Kiruna. Just nu skypar jag med Elin.

Jag tycker ni har de sjukt fubbigt lite längre söder ut för ni har de varamt inte vi har fortfarade långkalsonger medans Elin har shorts!


Här är lilla jag! :D

// Anna

Jippie...


Idag vaknade jag med världens huvudvärk och yrsel så jag kände mig liksom inte i skick att gå till skolan. Sedan har jag inte mått så bra i magen i dag heller så det har inte varit någon toppendag. Men lite bättre blev det iallfall när jag gick fick sova några timmar och dricka lite. Sedan gick jag ut och la mig under en filt på balkongen och sov någon timme till.

Men nu är jag bättre och imorrn blir det skola igen! :D Det är ju bara några veckor kvar till examen! :D :D Längtar ihjäl mig och tiden kommer ju flyga iväg fram tills dess. Har tävling precis varje helg fram till examen :D

Har suttit och redigerat bilder hela eftermiddagen nu och jag tänkte visa upp några! :)

Översvämmning


Flowers



Inga speciella precis men ganska fina! :)

Norge bilder del 1

Här har ni lite bilder från Norge som Lisa tagit med sin kamera! :) Lisa du får gärna sno mina bilder också när jag orkar publicera dem! :)
Kattfisk! Snyggingen ;)
En av de gamla bunkrarna från andra världskriget

Fiskmås ägg

Träning! :D

Kom hem från träningen för typ en 1 timme sedan. Idag blev det lite höjd :) Det blev inte 400 m den här gången (YEEEEEEEEESSSS!!!! :D ) men skulle nog behöva lite extra träning på det iallafall men nu blir nästa lopp på söndag då det är showtime. Då är det lagtävling i Luleå och jag ska springa 400 m och stafett. Det blir kanske också 100 m eftersom hon som skulle springa det är lite skadad. Ska bli JÄTTEKUL men är ändå jättespänd, speciellt inför 400 m. :/
Mina spikskor

Såg förresten att Lisa hur publicerat lite bilder från Norge. Jag snor dem av henne så får ni se dem imorrn! :) besök gärna hennes blogg! :D

Kort dag! :D

Världens härligaste bild hade vi igår! :D ligga i gräset i typ 20 grader med solen som steker mot hyn och rita under skoltid. Wihoooo! :D

Idag slutade vi 11.20 fast vi fick gå och äta om vi ville! Jag har bara vart på 1 och en halv lektion idag ^^ resten så var jag på elevrådet i typ en timme och planerade! :) ganska chill dag!

Nu sitter jag och chillar i soffan fram till träningen! :D

Operation Dagsverke bilder :D

jag tvättar :D
Jag klipper :)
Jag orkade inte kliva av cykeln så jag tog den med mig när jag stängde dörren ;)
Jihoooooo
Vatttenkrig :D <3

Screaming Summer! :D

Idag har det varit sommar! Typ 25 grader i solen, allt är grönt, inte ett moln, korta shorts, bara fötter, glass och vattenkrig. Det är ungefär det som min eftermiddag bestått av! När man kan gå barfota så är det sommar för mig! :D

Idag har jag ju haft operation dagsverke och vi har haft jättekul. Visst var jag tvungen att jobba men det var bara kul att få hjälpa både mamma och behövande barn. Sedan så hade jag och Wilma ganska kul när vi tvättade alla trädgårdsmöbler... ;) Haha

Bilder från idag kommer ut imorrn ganska säkert i två inlägg! Ska börja jobba med Norgebilderna snart också!

Men nu tänker jag lägga mig!

Ni får en bild från mitt provdyk i Thailand! Saknar! :/ <3

Operation Dagsverke

Hej! :D

Idag har vi Operation Dagsverke vilket betyder att alla på vår skola är lediga från skolan för att arbeta ihop en viss summa pengar. Pengarna vi tjänar in kommer gå till skolor i Central Amerika.

Jag har hunnit klippa bort buskar, byta däck på släpen och hänga tvätt! superstolt tjej :D (bild) Snart kommer Wilma och då ska vi plocka fram sommarmöbler och tvätta upp dem. Hehe det kommer innebära vattenkrig ;)

Sedan blir det nog att njuta av sommarvädret resten av dagen :D <3

(superdålig IPad kvalla på bilderna)

Dykresa Norge 2012

Nu är jag hemma efter en helt underbar resa i Norge. Har fridykt/snorklat utomhus i närheten av Harstad. Vi har bott på Harstad Camping i en stuga som jag delade med Lisa och våra familjer då. Har hunnit med mer än bara fridykning också. Under en regnig dag så åkte vi in till centrum och badade på det underjordiska badhuset "Grottebadet"
Där finns en vågpool, en rutschkana, en bubbelpool, simbassäng 4 m djup + 2 höga trampoliner och en ström. Vi tyckte därimot inte att det var värt de 120 svenska kr som de kostade att gå in per person. Vi skulle säkert ha varit jätteglada och nöjda om vi hade varit lite yngre. Sedan var det lite annat också som fick oss att lämna badhuset.
Fick lite tid att se oss om kring i Harstad också i samband med det.
Har också fotograferat i mängder och haft vattenkrig i regnjackor, fiskat krabba och en massa annat.
Flygbild över centrala Harstad
Alla mina bilder är kvar i kamerorna och mobilen så ni fick lite bilder från google :)
.
Mina bilder kommer upp så snart jag laddat upp och redigerat dem :) (Kommer att publiceras i flera inlägg.)

Norway

Hej! :D Nu är jag i en stugcamping strax utanför Harstad i Norge! Har redan hunnit fridyka 2 gånger bara igår. Har plockat upp hur massor av sjöborrar, snäckor och musslor som helst och 2 st sjöstjärnor. Har tagit hur mycke bilder som helst så jag lovar en rejäl bildbomb nästa vecka.

Idag har vi åkt ut till en öde ö med några övergivna stenfort som vi var tvungna att utforska lite medans tubdykarna dök.
Nu i eftermiddag ska jag och vi andra fridykare hoppa ner i det 5 gradiga vattnet! Brrr.... Fast helt klart värt det! Sedan ska vi nog in till Harstad!

Kommer nog att uppdatera här i Norge några fler gånger! Vi har gratis wifi här så håll utkik! :)

On my way

Nu har jag just vaknat och håller på att packa det absolut sista! Klockan 10 så ger vi oss i väg och köper regnkläder och lite annat nödvändigt.
Vi ska hämta upp Lisa klockan 10.30 och sedan bär det iväg mot Norge :) Kanske kommer ge er ytterligare ett inlägg innan jag korsar gränsen. Men annars så tror jag inte att ni kan förvänta er något inlägg förrän på måndag eller sent söndag då jag kommer hem!

Tror inte att jag har något mer åt er just nu så hejdå! :D

Ha en trevlig Kristi Himmelfärds! :D

Svar:

Svar till Fredrica
Tack! :) Saknar dig med otroligt mycke <3 Hoppas vi ses snart! :)

1 day left! :D

Omg! :D Vi åker imorrn! Är så spänd och glad som det bara går! :) Det enda dåliga jag kan komma på är nog att jag har en ca 7-8 timmars bilfärd framför mig imorgon. Fast det blir nog ganska lindrigt ändå med tanke på förra årets 11 timmar. Nu ska ju dessutom Lisa sitta i vår bil! :)
.
Nu har vi varit och kollat på regnkläder och lite andra nödvändiga sista minuten grejer inför Norge. Men vi kommer skaffa en del imorrn innan vi hämtar upp Lisa. Som tur är har jag min packkompis Anna (kolla länkarna) via skype! :) Hon ska tydligen också till Norge fast hon ska till Tromsö och jag till Harstad! :)
Så tänkte ringa upp henne nu och packa lite! :)
Idag har vi gjort några supercoola filmer på bilden .... vad hette dem.... nånting stop... äh minns inte. Men man skulle göra en lergubbe och sedan så skulle man fota, flytta gubben, fota, flytta gubben o.s.v och sedan spola upp allt i en animerad film, våran film ägde! :D Haha fast vår gris tappa huvudet ganska ofta.
He dropped his head ^^
Mina "coola" gruppmedlemmar <3
Haha någonsin nämnt hur kul jag tycker det är att redigera bilder? :D
.
Men nu måste jag gå! :D Slänger in ett inlägg till senare ikväll annars så kommer det ett eller två imorrn :)

Me and my sis

Godmorgon! :D
Imorgon är det Norway time! :D Fy vad jag längtar! :D
Men först måste jag uthärda sista skoldagen! Sedan ikväll så blir det att köpa en ny regnjacka, packa, träna och mer packa! :D
Syrran (pil uppåt)
Ha en bra dag allihopa! :D

Det här är en rubrik

Efter en lagomt jobbig skoldag så har jag hunnit "packa" inför Norge. Alltså jag har allt utslängt på sängen utan någon som helst koll på vad jag slängt där. Haha Anna fick bli vittne till min packkatastrof via skype ;) Nu sitter jag och äter middag med syrran till musik på hög volym! :)
Ska nog försöka packa lite till innan det blir dags att handla inför resan tillsammans med Lisa och hennes pappa, som vi ska dela stuga med! :) Längtar så sjukt mycket! :D Det är ju bara ca 2 dagar kvar! :D
Men jag saknar min lilla älskling så otroligt mycke! Får inte se henne förrän nästa vecka eftersom hon är hos mormor och morfar. Hon får ju inte följa med :/ Saknar när hon kommer överlycklig och attackerar en när man kommer in genom dörren. Klirrandet av små klor över golvet och någon som puffar upp dörren på morgonen då hon hör att man vaknat, även om man inte insett det själv än.
Miss u honey! <3

Sunday! :)

Pappa kom och hämtade mig så jag fick följa med och packa slälpen. Enda anledningen var för att jag vill träffa Lisa! :)
.
Vi har haft vår första uteträning idag! :D det var jättekul! Bra väder, lite blåsigt och frisk luft :D Man mådde verkligen bra den här träningen det var som om alla muskler vaknade upp lite extra och kunde börja prestera.
.
Friidrott + Sommar = <3
.
Idag har jag gjort mitt andra 400 meters lopp i livet. Gick inte ut för hårt den här gången och lyckades hålla ett jämnt tempo genom hela loppet förutom på slutspurten då jag ökade. Men jag vill ändå vrida upp min medelfart några grader till för att jag hade krafter kvar på slutet.
Men det är mycket kvara att jobba på innan lagtävlingen. Så jag antar att det blir 400 m ganska ofta den närmaste tiden! :)
.
Vi hann också med lite staffett är riktigt nöjd över vårt lilla lag där också! :)
Efter träningen så åkte jag och såg The Avengers i 3D med Pappa, min farbror och syrran! :) Familjen är inte alltid sällskapet man vill ha med sig på bio men jag tycker det är kul att göra saker tillsammans ibland. Får mig att känna mig som ett litet barn igen! En känsla jag saknar! :) Minns hur fritt och enkelt det var även om man inte tyckte det då! ;)
.
Filmen får kanske 4 stjärnor av mig! :) Själva storyn var riktigt bra och en riktigt supercool film även lite humor. men det vaa nästan lite för mycket Action för min smak. Hade de lagt till lite kärlek eller kanske gjort den lite lyckligare på något ställe så hade det varit jättebra! :) Men supercoolt speciellt i 3D! :D
.
God natt! :D

Mina små happisbor! :D

Vet att jag inte bloggat på ett par dagar men har varit för lat för att idas ladda upp och redigera bilder :) men nu har jag inte så mycket för mig så! :)
Igår kom Alva, Fredrica, Stina, Ellen och Signe ner från Haparanda och var med mig och Nina!! :D Saknar dem så sjukt mycke! :) Nu får jag inte se dem förrän den 2-3 juni på sommarspelen i Boden. :( Fast skype finns ju alltid! :)
Efter att jag och mamma kommit lite för sent till busstation så gick vi tjejer till Max! :) Där tog jag ett nuggets mål och en lyxshake! Ska nog aldrig mer beställa så mycket höll på att dö av mätthet!
Efter en liten shoppingrunda på stan där jag köpte en hel Fanta så började vi gå hem till mig! :) de tyckte att det var jättelångt trots att man typ går det på 10 min ;) Väl hemma så körde vi vatten poker! :) haha blev några glas! ;)
Sedan på kvällen gick vi till en resturang och åt pizza! :) Nu sitter jag förresten och äter resterna av den! Bara jag som brukar ta med doggy bags? :)
De åkte hem vid 8 och efter det så hade jag verkligen så tråkigt som det bara gick att ha! :)
Fredag
I fredags så var jag efter en helt normal skoldag med Wilma och Johanna! :) Vi bakade kladdkakemuffins som jag och Wilma åt upp eftersom Johanna var tvungen att dra innan de var klara. På kvällen så gjorde jag mitt rum riktigt fint! Så  här fint har det nog inte varit någonsin! :)
Före- Efterbild kommer! :)
Idag
Idag blir det att jobba på en header som ni snart får se hoppas jag

Nedräkning! :D

Nu är jag inte helt hundra på att tidpunkten stämmer exakt men på ett ungefär! :D



5 days left :D

Som rubriken säger! Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag får fara till mitt himmelrike! :D Det är så otroligt vackert, underbart och härligt där! Dykning och havsklimat mitt i bergskedjan. Går inte ens att beskriva! Men jag kan då meddela att det kommer flera rejäla bildbomber när jag kommer tillbaka! Jag kommer ta runt 1000 bilder tror jag! ;) :D

Idag har jag vart i skolan, ganska kort dag! Efter det så cyklade jag i halvregn till stan där jag köpte linser och en tröja! :) sedan mötte jag Lisa och vi cyklade hem till henne. Haha vi lekte med hennes vovve Alice :)




Åt också en jättegod kyckling gryta med pasta! :D tack Lisas mamma och pappa! :D ;)
Vi planerade också lite inför Norge och hade bara kul haha! :D

På vägen hem så stannade jag till i parken och fotade! :D Älskar våren! Det finns så mycket vackert att fota nu! :D <3








Hehe de här sista motiven var mycket snällare att fota än Alice! :D För de var duktiga nog att sitta helt stilla medan en viss liten jycke attackerade mobilkameran, hoppade bussade, viftade, sprang o.s.v ;)

Nu sitter jag och skypar med Stina, faddi och Alva eller Alva dissade oss för ett tag sedan :)

Svar! :)

Anastasia:
Klart! jag kommer prata så mycket att du aldrig vill höra talas som Norge igen! :D ^^ <3 Haha har du tur så kan jag plocka en fin snäcka åt dig! :) <3

Kommentarer:
jag skriver nog ett helt inlägg med svar på frågor eller så svarar jag i kommentars fältet på samma inlägg! :)






Paiiiiin...

Hello bloggen! :D
Idag har jag varit me Johanna efter skolan! Haha vi har skypat me lite folk från Gällivare, ätit en halvfärdig köttgryta som vi trodde var klar eftersom att någon... pappa hade stoppat den i kylen! Men den var typ okryddad! ;)
Vi hann nog ganska mycket annat också :)
Hahaha sedan cyklade vi till träningen! Först lämnade jag av henne på dansen. Där träffade jag Paula och vi cyklade resten av biten i spöregn till vår träning.

Vi började med lite uppvärmning sedan spjut och sedan till the pain....
Vi skulle springa 400 m X 3! Jag började ju med att gå ut lite för hårt (alldeles för snabbt) första loppet vilket gjorde att jag inte ens kände att jag sprang i slutet.
Sedan blev jag yr, halvdöd och illamående när jag kom i mål. Var nog det jobbigaste loppet i hela mitt liv! Men har aldrig sprungit det förr och vet att det är ett svårt lopp!
Dessutom så gillar jag inte riktigt att springa distanser längre än 200 eftersom att de gör så ont men ibland så gör jag de ändå.
Jag var inte riktigt i skick att springa de andra loppen så jag satsar på 400 m nästa träning igen för att se om jag lyckas disponera bättre då! :)
Har egentligen inget val eftersom jag ska tävla i det snart! :)

(har ingen annan bra friidrottsbild nu direkt så ni får en bild på mina spikskor)

Idag blir det att vara med Lisa efter skolan! Kommer bli jttekul! :D

Wihooooooooo! :D

På tisdagarna slutar jag så pass sent och tränar nästan direkt efter så det är svårt för mig att hinna med ett blogginlägg. Dessutom så mådde jag inte så bra i går eftermiddag. Men hur som helst.
.
Vi har börjat komma igång lite med tekniken på träningen! IGår så gjorde jag några hopp i längd och nog är man lite rostig efter en hel vinter med phys men  det kommer nog fixa till sig med lite mer teknik :)
.
Nu har jag en bra och en dålig nyhet.
.
Tävlingen i helgen är iställd! :( :( :( :( :(  Jag höll på att dö av besvikelse! Såg verkligen fram emot att tävla och träffa min vänner som bor långt från mig :/Har absolut ingen aning om varför. Vissa säger att de beror på blåst, andra på snö och andra på för lite annmälda. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tro men jaja!
Den goda nyheten är i allafall att Faddi ( fredrica), Alva och Stina ska komma nertill mig på lördag och vara här över dagen! :D Fy vad glad jag är! Jag hoppar nästan av glädje! :D Kommer bli så grymt kul! Längtar så jag dör! :D
.
Nu är det dessutom prick en vecka till Norge! :D
.
Den hör har ni sett förrut men har ingen annan bild på den här datorn! :) :)

Only 9 days left! :D

Just nu blir det väl att fortsätta på om möblering av mitt rum! Göra något åt kaoset! ;) Nu är det dessutom bara 9 dagar kvar till Norge! :D Vi drar kanske iväg på tisdag kväll och övernattar längs vägen eller så åker vi vid 4 på morgonen på onsdagen istället! Föredrar tisdag ;)

Jag i blått, Lisa i vitt! :) I år så kanske Vilma och Sara dessutom snorklar med oss! :)

En dålig nyhet är att utetävlingen i helgen kanske inte blir av :( vet inte exakt vrf men tror det har att göra med att man inte vet om snön hinner försvinna helt från banorna!
Fast jag hade nog farit och sprungit iallafall! ;) Fast det blir säkert jättekul att hoppa stav och landa på en dyblöt stavmatta ;)

Har du tappat bort flocken? Skulle göra mycket för att få bo i en av de där husen! Hav och berg bara 25 m från huset! :) <3 Nusfjord! :)

Nu tycker inte jag att jag har något mer att skriva om så, hörs! :)

Renoverar! :D

Nu håller vi på och renoverar mitt rum lite! :) Med det menar jag om möblering så jag håller på och plockar ur varenda liten pinal ur min bokhylla och skrivbord. Det betyder att mitt rum ser ut som om någon släppt ner en atombomb just nu... ;)
Nej jag tänker inte lägga ut något bildbevis ;) Eller kanske senare, men nu får ni lite annat i stället! :)
.
Hade förresten en riktigt bra träning idag! :) Efter lite spänst/phys så hoppade jag några hopp i höjd! Gick faktiskt hyfsat bra teknikmässigt trots att jag var trött i benen, så är riktigt nöjd!
Åtminstone med tanke på att höjd inte är en av mina starka sidor...
.
Är nu också anmäld till tävlingen i helgen! Det blir längd, stav, 100 m, 80 m häck och 300 m! Fy vad jag längtar! Önskar att jag kunde snabbspola fram till helgen! Vore ganska grymt ändå att ha en fjärrkontroll över livet!

Funny things! :)

Nu håller vi på med storstädning av huset, har rensat bort en massa gamla saker från rummet! Jätteskönt! :)
Nu har jag lite roliga saker framför mig.
.
I helgen ska jag tävla! :D Äntligen! :) Ska verkligen bli jättekul att träffa alla igen!
Veckan därpå är det dags att fara och dyka i Norge! Längtar så sjukt mycke! :D
.
Vi brukar hinna med en hel del annat också! Förra året besteg vi ett berg och besökte ett vikinga museum (bild)!
Sen är det en till tävling veckan efter Norge, sedan ytterliggare en tävling i början av Juni och sedan skolavlutning! :D Så mina helger är fullsmockade fram till sommarlovet! :)

Kolapaj! :)

jag och Wilma bakade den här igår! Så otroligt gooooooood!!!!!!! Fast den är också otroligt mättande så ta smala bitar! :) Jag har ju klagat på att jag har lite att blogga om så jag kanske fokuserar på bak och foto ett tag! :)



Ingredienser (8 portioner)

  • Pajskal
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 2 ½ dl mjöl
  • ½ dl strösocker
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 msk färskpressad citron
  • 2 msk kallt vatten
  • Kolafyllning
  • 2 dl grädde
  • 1 ½ dl strösocker
  • 2 dl ljus baksirap
  • Garnering (valfri)
  • Grädde
  • Lingon eller..
  • Nötter eller....
  • Banan....
  • Eller annat.

Tillagning

  1. Finfördela smör, mjöl, socker och bakpulver i en matberedare.
  2. Tillsätt pressad citron och vatten och kör ihop till en deg. Ställ kallt i minst 30 minuter.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Smörj formen
  5. Kavla ut degen och tryck ut i pajformen, picka med gaffel i botten.
  6. Grädda mitt i ugnen c:a 15 minuter.
  7. Låt kallna.
  8. Koka upp grädde, strösocker och sirap. Låt koka livligt under omrörning i 10-15 minuter.
  9. Häll kolasmeten i pajskalet, och ställ kallt. (ifall du vill ha lingon eller nötter ska dem på innan av kylningen)
  10. Servera med lättvispad grädde och ev. annan garnering

Grattis Sara! :)


Idag fyller min underbara lillasyster Sara 12 år

Pågrund av mycket att göra blev det inte mycke till inlägg igår. Var bland annat med Kaninen (Nina) ;)

Sedan så fick jag träffa mormor och morfar. Dem bor några timmar bort så ser dem inte så ofta. De bjöd oss på middag! :) Blev en Mexicana för min del! :D

Sedan direkt efter det så gick jag och Sara ut med kamerorna och hunden. Sedan kom Wilma också, eftersom att mamma skvallrat om vars vi var men det gjorde det ju ännu roligare så. Vi var väl borta i ungefär 3 timmar. Har börjat märka hur otroligt roligt det är att fota och redigera bilder, sedan har jag också fått lovg att använda pappas kamera! :D YES! :D Nu kommer ni få lite bilder från mobilen eftersom att batteriet i kameran tog slut.

Det doftar goooott!

I love you! <3



Vi hade så roligt som det bara gick att ha! Hehe vi tog lite flummiga bilder också fast de är inte så mycket att se ;)
Sedan sov Wilma också över hos mig! :D Måste göras om snart lillskit! <3

God morgon! :)

Sitter just nu med ett glas juice och en macka, riktigt mumsig frukost! :)

Nu ska ni få några bilder från kanalsimmet :)


Jag och Lisa slutade på delad 18:e plats med tiden 18.55. Vi höll i varandra hela loppet! :)
Hehe egentligen så kom hon 18:e och jag 19:e men vi hade ju samma tid och det så vi räknar det som delad 18:e plats :)


I eftermiddag ska jag vara med ...... Nina även kallad Kaninen :D Får väl se va vi hittar på för galet ;)
men jaja hejdå! :D

(dålig kvalla på vissa bilder, beror på att bilderna är fotade med min mobil)

Vårväder! :D :(

Idag har jag tagit en 2 timmar lång promenad med hunden efter middagen, tog en hel del foton som kommer  publiceras imorrn kväll. Sedan har jag suttit och redigerat foton och pluggat lite.

Väldigt händelserik dag... men för en gångs skul var det skönt att inte göra så otroligt mycke

Wilma is Posing

Hagelstormen var snäll nog att komma precis när vi skulle hem... ;)

Vår, vår och mer vår

Jag har grymt dålig uppdatering nu! Men det ska ändras! :)

1. Jag har haft lite släktingar här
2. Jag har varit ganska upptagen

Revolt in the sunshine ;)

Wilma is flying



Hehe jag undrar hur länge dem här tänker vara vita ;)

Två glada dykare


Don´t be afraid! Spider Woman and Super Woman´s gonna save you ;)




2012
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni- Juli - Augusti - September - Oktober - November - December

2013
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni - Juli - Augusti - September - Oktober - November - December