Christmas feelings

Det var egentligen meningen att jag skulle befinna mig hårdtränandes på friidrottsarenan idag men tyvärr så hade mitt huvud andra planer för mig.... Så det blev lite filmtittande och sömn istället.
 
Skulle precis förflytta mig från soffan till sängen då jag upptäcker att mamma och Sara har stökat fram allt julpynt och spelar julmusik! :D
 
Dessutom så har vi ju fått så mycket som en HEL halv-cm snö... okej kanske inte så mycket att skryta om men vi hoppas att den där halv-cm blir en halv-meter istället, SOM MINST!!! :)
 

Cozy moment

Lördag, film, glass och trevligt sällskap finns det några bättre ingredienser för en myskväll?! :)
 
 

Out in the woods

 

Orquideas and some heathers


Wonderful weekend

Har just haft en ganska så härlig helg! :D Har äntligen fått tävla för första gången på månader och göra det jag älskar mest, friidrotta, tillsammans med massor av härliga människor. Måste säga att dem är ganska vackra också vilket ni förmodligen ser, tyvärr rymdes inte alla på den här stackars ensamma bilden.
Måste också tacka mina nya spikskor och mina ben för att ni gav mig 2 nya personbästa.
 
 
Sedan så vill jag också tacka Wilma och Johanna för den fina överaskningen jag fick i fredags, måste säga att ni är ganska så härliga ni också ;)
 
Innan det här blir ett tack-tal så kanske det är bäst att jag avrundar det här så, Hejdå hoppas ni har haft en härlig helg ni med! :)
 
 

My angel in black and white

 

Annas bloggdesign

Nu var det egentligen meningen att jag skulle ha skickat iväg det här för någon vecka sedan men som ni nog märkt har ju min blogg varit lite oaktiv......
Här har ni iallafall min sysselsättningen under lovkvällarna! :)
 
Nu är det så här att Anna är en av mina absolut bästa vänner, hon har hjälpt mig genom väldigt mycket och finns alltid här för mig. Sedan har hon också världens härligaste humor och personlighet så jag tycker att ni ska kolla in, läsa, och följa hennes blogg för det är hon mer än värd! :)
 
Saknar dig gumman! :)
 
 
Klicka på bilden! :D

Me playing with makro.....again

 
 
 
 
 

Run.....Jump.....Fly

I helg är det tävling här i Piteå, vilket innebär att vi har tagit en paus i extrem physen och tränat lite grenar den senaste veckan! :) Nog för att jag inte egentligen borde förvänta mig några resultat alls när jag knappt rört en häck, en sandlåda, en sprintbana eller en stav på ett rätt så bra tag och dessutom som vanligt prejjat mina dagar fulla med grenar men vi kan ju alltid hoppas! :)
 
Dessutom så har jag just skaffat dem här snyggingarna till längdskor som jag hoppas kan få mig flyga lite längre! :D
 
 
 
 (Hihi ja oskärpan kanske är lite onödig på dem två senaste bilderna men man måste ju få leka lite! ;) )
 
 
 

Kind of my birthday

Har väl gjort bort allt firande i helgen så det enda som egentligen är kvar till min egentliga födelsedag imorrn är väl att kommentera "Tack :D" på alla "Grattis :D" inlägg som brukar dyka upp.
Annars är väl födelsedagen så gott som avklarad. I fredags så kom dessotum Jonas, Hugo och Axel hit och övernattade (vi blev lite smådissade av Oscar och Isabelle :() men vi lyckades faktiskt ha rätt kul utan dem med.
 
Nu tänkte jag visa upp lite bilder som jag tagit med mitt ca 7 timmar gamla makroobjektiv! :D Är helt förälskad i oskärpan! :D
 
 
 
 
 
 


2012
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni- Juli - Augusti - September - Oktober - November - December

2013
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni - Juli - Augusti - September - Oktober - November - December