Jag lever

Nu är det så att jag kommer att tillbringa hela min vecka hos mormor så mitt bloggande kommer nog bli
extremt segt (vilket det ändå är p.g.a sommarn). Känns som en ganska klassisk kommentar på många
bloggar nu under sommaren men vad har man för val? Sommaren är en upptagen tid och om man inte är ute och lever livet vad ska man då blogga om? :)
 
Nåja igår så tävlade jag! :) Är ändå rätt så nöjd, 3 silver och 1 brons :D Slog också personbästa i 100 m och
80 m häck  :D så det kompenserade väl för dåligare resultat i några av de andra grenarna antar jag. Nog för att
deltagarna i varje gren inte var så där sjukt många... Vilket jag tyckte var lite udda eftersom jag fått för mig att
det skulle vara en stor tävling. Men nu blickar vi framåt mot DM:et om 1-2 veckor! :D
 

Norden - In colour

Vilma under vattenytan
Vilma ovan
Solen skiner ner genom vattenytan

Norden - Black and White

Nu tänkte jag visa upp bilderna jag tog när vi fridök på Norden, ett vrak som inte ligger så fruktansvärt långt här ifrån! Sikten var jättedålig, vilket ni säkert märker på bilderna och nej det är inte precis de bästa bilderna som finns. Men av någon anledning är jag riktigt stolt över dem iallafall :D
 

Fridykarläger #1

Här har ni lite bilder från fridykarlägret! :D
 
 
 
Jag och Vilma i badringen!
(Kamera: Olympus XZ-1)

Inläggsbomb :D

Hej! :D Idag så är jag hemma nu på eftermiddagen så tänkte ge er en inläggsbomb och berätta lite om vad jag sysslat med den senaste tiden i typ 4 inlägg :) Kommer nog att publicera dem allihop idag eller göra dem tidsinställda! :) Blir en liten överaskning! ;) inte vidare spännande men ändå :)
 
            
 

Halloj! :D

Hej!
Jag höll på att glömma att jag skulle blogg åt Elin medan hon var borta!
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag åkte en sväg till stan och sen på kvällen var det träning. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer.
 
 
En liten fin bild på oss "piffare" efter en tävling. Haha där står jag och blundar :)
 
/Nina

Gästbloggare!

Hej!
Som Elin redan har skrivit ska jag gästblogga när hon är borta.
Jag är inte så bra på blogga, eftersom att jag aldrig har haft en egen blogg, så det kommer nog inte vara så intressant men jag ska försöka i alla fall ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412407/images/2012/blogg_500fd9419606ee4a41000517_thumb.jpg

Jag hoppas att du har det bra på fridykarlägret och allt annat du ska göra!♥

Here I come sea

Nu har jag packat klart och ska strax dra iväg. Vi hörs väl kanske imorrn kväll om jag har tid! :)
 

Den här veckan

Idag så har jag varit med Nina, vi har ätit glass, tittat på några tidiga stånd på PDOL. Sedan så var det så varmt att vi åkte till stranden men det hann börja blåsa och bli kallt innan vi hann ner så vi stannade inte så länge. Har varit skumt väder idag, blåsigt, vindstilla, regnigt, stekhett, kallt och soligt inom rätt så kort tid. Skumt! :/
 
Det blir nog inte så många "icketidsinställda" inlägg av mig i veckan eftersom jag nästan bara har tid idag! :O
 
Imorrn så är det fridykarläger och det kommer att fortsätta till på torsdagseftermiddag. Tänkte ta med undervattenskameran så att jag äntligen får lägga in något i min kategori "under vatten" :D
 
 
På fredag så är det ju PDOL (Pteå dansar och ler) En festival med massor av stånd i hela stan, karuseller och jättegod mat. Jag gissar att det mest blir karuseller för vår del ;)
Sedan så ska jag till Skellefteå och tävla hela helgen. En tävling där människor från hela norrland ska vara med åtminstone vad mina tränare säger. Riktigt kul med en lite större tävling för en gångs skull! :)
 
 Diggar verkligen min min på den här bilden ;)
 
Dessutom så ska Nina gästblogga lite så ni får vara beredda på lite flumm, ja, ända fram till dess att jag kan blogga igen!
 
Bilder som kommer:
  • Från stugan i Västerbotten
  • Från Lappland
  • Från fridykarlägret
  • Från PDOL
  • Från tävlingen i helgen
Hejdå! :D ha en trevlig vecka ni också! :)

Hemma igen

Har haft en helt underbar vecka i stugan, var nästan så att man inte ville hem trots att vi varken har inne toalett, tv, vatten i stugan, lampor eller någon el överhuvudtaget där. Så visst saknar man "civilisationen" litegrann men det är faktiskt skönt att slippa allt sånt ibland. Sedan så är det ju så otroligt vackert också, vilket ledde till att lilla jag har tagit över 700 bilder hehe ;)
 
Har hunnit fiska lite, skjutit med luftgevär, kört en massa moppe med min tremening längs skogsvägar och fotat. Har också badat en hel massa, både med badkläder och mjukiskläder... Jag är ju superduktig, men mobilden klarade sig iallafall :) (känn dig träffad Wilma min mobil höll) ;)
 
 Fler bilder kommer! :)
 
 
 
 

Grattis gullunge! <3

Idag fyller en av mina bästa vänner Johanna även kallad "muppis" år :D Så bara därför så tänkte jag visa upp några fina bilder på henne, hoppas du vet hur mycket du betyder från mig :) <3 Ha en bra födelsedag! (iallafall de 1,5 timmarna som är kvar)
 
 
Bilderna är lånade (stulna) från facebook :)
 
P.S Johanna du har inga pinsamma bilder :( kan du inte skaffa några <3
        

Igelkotten

Jag bara satt ute vid bordet och sedan hör jag ett skumt ljud. Vänder mig om och ser att en igelkott försöker ta sig in i min Pringles burk (som trillat ner på gräset) som var typ halva hans storlek. Har tyvärr inga bra bilder på just det men har några andra! :) Oj vad söt han var! :D
(Kamera: Nikon d70)
 
 

Hejdå! :)

Nu ska jag bara packa, klippa gräset och sedan så bär det av mot stugan! Inte speciellt kul att vara fast i en bil 4 timmar när det är ungefär 30 grader och molnfritt ute. Hade mycket hellre spenderat dagen vid stranden.
Men det är nog värt all bilåkning ändå får vi hoppas! :)
 
Kanske kan göra ett nytt och fräscht inlägg ifall jag får tillgång till en dator men annars blir det nog bara ett bildinlägg fram till måndag eller tisdag nästa vecka! :) Har inte hunnit redigera alla bilder så det blir nog bara ett tidsinställt! :)

Stranden

Jag inledde dagen med att åka ut till havet med familjen, var så otroligt varmt så det gick helt enkelt inte att vara hemma. Verkligen härligt! :)
Sand, molnfri himmel, hav, bra bok och inte minsta vind! Svårt att tro att dagen kan bli bättre än så :D Fast det enda minuset var ju dock att det var svinkallt i vattnet så jag hade nog föredragit att bada vid älven, fast vi badade ändå är ju ändå superhärligt att kyla ner sig lite
 
På kvällen så cyklade jag iväg och tränade friidrott. Hann ovanligt mycket den här träningen, först en obligatorisk barfota löpning och sedan kula, spjut och tresteg! Gick betydligt bättre än jag trodde faktiskt, med tanke på all träningsvärk från söndags.
Efter träningen så åkte nästan alla och badade, det var jättekul, en sak jag gärna gör om många fler gånger. Den här gången var vattnet inte lika kallt som tidigare under dagen, stort plus! :) Beror nog på att det nästan alltid är mycket kallare i havet än i älvar och sjöar.
 
Efteråt så cyklade jag hem tillsammans med Boss och Isabelle men på vägen så hittade Boss en svala med skadad vinge och med bara ett öga som höll på att flyga in i en vägg mitt i stan. Vi kunde ju inte precis lämna en skadad fågel på gågatan den mest centrala gatan i hela stan, ni hör ju hur det låter. Så vi gick med han till badhusparken, efter många flygförsök så klarade han det.
Kändes ungefär som på ett djurräddnings program på Animal planet eller någonting! ;)
(Kamera: Sony Eriksson Xperia Neo)

Hemma igen...ett tag! :)

Nu har jag varit hos mormor och morfar/i stugan i några dagar! Kom hem i förrgår på kvällen, har hunnit med hur mycket som helst! :D Badat, slappat, fotat, paddlat kanot, gått på jakt efter hjortron i skogen med mormor och en massa mer! Haft en semester i semestern med andra ord!
 
Har dessutom släpat mig ut och joggat 4 km :O det är ju snart DM så man vill ju vara i toppform! :)
Har inte anmält mig ännu men det blir nog de flesta spring och hoppgrenar som vanligt och kanske något annat beroeende på hur många grenar jag är inresserad av.
Vet inte varför men av någon anledning slutar det alltid med att jag anmäler mig till för många grenar, blir trött och kan inte prestera fullt ut i de sista...
 
 
Har inte tänkt publicera några fler av bilderna från helgen ännu för på Onsdag så ska vi iväg igen typ en vecka. Jag och Sara ska följa med pappa upp till vår andra stuga, en liten ministuga ca 35 min från gällivare.
Taggar för 4 timmars bilfärd... Fast det är värt det. Hur som helst så tänker jag publicera en massa tidsinställda inlägg, precis som jag gjort under de senaste dagarna.
 
Så håll utkik! :D
 
(Kamera: Sony Eriksson Xperia neo (mobil) och Nikon D90)

Sunset #3

Sunset #2

 

Sunsets #1

Bumbles and bees

Ny design!

Nu är jag äntligen klar med den nya designen! Tyckte att det var dags att fräscha upp mig lite! :) Det enda jag inte ändrat är teckensnitt, headern och en del småsaker. Annars är den helt ny! :)
 
Tryck "F5" om du inte ser den! :)
 

Porträtt

Ifall ni nu undrar vad jag har haft för mig den senaste tiden kan jag ju berätta att jag sov över hos Nina inatt, så sjukt kul! :D Sedan så åkte vi till framor och fikade och nu istter jag här igen med min bloggdesign som snart är klar! :)
 
Min söta syster och min gulliga granne :)
 
 

Water #2

Water #1

 
Tidsinställt inlägg! :) Hörs på söndag! :)

Träning och Mums! :)

Idag så har jag barat slappat och sedan nu på kvällen tränat. Blev en del sprint och sedan phys efter det, hehe efter träningen så hoppade vi i kanalen och badade IGEN! :D Fast den här gången var det jag, Paula, Boss och Fanny.
Vi simmade typ halva kanalen, blev lite träning efter träningen också! Snart är vi ju biff! :)
 
Strawberrys makes everything better! :)
 
 
 
 
 

Agility

Hej! :) Vet att jag egentligen tänkt publicera lite vattenbilder i det här inlägget men tycker att de passar bättre som tidsinställda eftersom jag åker till stugan och till mormor/morfar imorrn.
 
Idag har jag ägnat mig åt att vara med Nina, pågrund av för kul så hann jag inte ta några bilder. Det kanske ni ska vara glada för, jag och Nina kan vara lite som vi är ibland! ;D
Idag var det förresten Ninas tur att cykla de 26 km som det är fram och tillbaka mellan oss, självklart så hittade inte hon heller så jag fick fara och möta henne! :)
 
På kvällen så har jag varit med min söta 6åriga granne Marina. Vi gjorde lite hinder, tunnlar, en trick station (bilderna ovan) och lite andra agiltygrejer av allt vi kunde hitta. Vi använde bänkar, tvättlådor, skidstavar, plywood skivor, stolar och en massa annat! :) tyckte både marina och Tanja var jätteduktiga! :D Speciellt då Marina höll något gott i handen ;) (hundgodis)
 
Nu ska ni förresten veta att jag jobbar på en helt ny design. Gillar verkligen den här också men jag vill kunna använda mig av lite bredare bilder och känner helt enkelt för att förnya mig lite. :)
 
Det kommer att dyka upp 2 stycken tidsintällda inlägg under de närmsta dagarna så håll utkik! :) Blir inte helt dött här iallafall! :)

De senaste dagarna

Hej! :) Det var ett tag sedan! :)
 
Har tagit lite bloggledigt som ni typ märkt, men det är ju sommarlov och jag är inte den som vill sitta framför datorn hela dagarna när solen skiner ute och vattnet är varmt. Eller varmt och varmt! De flesta tycker nog att det är svinkallt i vattnet är häruppe, men är man badanka så är man.
 
 
Sammanfattning av mina senaste dagar:
 
Jag har varit upp i Haparanda och grattat Alva och träffat en massa underbara vänner! :D Så sjukt kul! :) Vi har badat, tältat, hoppat hoppborg (vet inte varför men det var kul) och lite annat. Sedan så hoppade jag och Julia på bussen till Piteå.
Sedan var det bara att dra på sig något finare för då blev det psg discot. Kändes väldigt bra efter att ha varit vaken i typ 40 timmar, om man inte räknar med halvtimmen vi på något vis lyckades sova 5 stycken i en säng på 90 cm. Men discot var då jättekul, vänner, musik och dansande, så det var nog värt sömnbristen ändå.
 
Jag har också hunnit gå på marknad! :D Köpte tre nya efterlängtade böcker, remmar och en varm munk! Annars så har jag väl bara njutit av livet och sovit en hel massa.
 
 
Idag så fick jag, mamma och pappa ett ryck om att vi ville lämna våra solstolar och faktiskt göra något med semestern och sommarlovet. Så vi åkte till Storfors och bara hade en mysig dag och fotade EN MASSA! *Happyface* :D
Sedan så åkte jag iväg på träning, blev lite intervaller och sedan spänst. Idag var det så otroligt varmt så jag, Hugo, Boss, Elina och Ellen oss för att hoppa i kanalen efterå med kläderna på. Haha varför blir dem spontana  grejerna alltid roligare än dem planerade? :)
 
Haha jag har typ blivit besatt av att fota som ni kanske märkt! :D Kan ju inte precis säga att allt blir bra, men det är som kul! Det är därför som den här bloggen är fotoinriktad just nu. Kommer säkert skifta lite då och då, men nu är jag som inne i en fotogalen period! :)
 
 
Kommer publicera en bildbomb i morgon! :) Eller dagen därpå man vet ju aldrig, men mest troligt imorrn kväll.
 


2012
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni- Juli - Augusti - September - Oktober - November - December

2013
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni - Juli - Augusti - September - Oktober - November - December