Beställning bloggdesign:

För tillfället så går det att beställa gratis bloggdesigner här hos mig. Tycker det med design är rätt så kul och tycker det är lite onödigt att folk ska behöva betala för att få en bloggdesign som de gillar.
 
Det enda villkoret är att länken till mig i menyn finns kvar under hela tiden du har designen.
 
Önskemål för hur din blogg ska vara: (obs ta bort alla paranteser innan du skickar som typ den här)
Bloggstil: (välj 3 egenskaper ex. söt, cool, trendig, gullig, tjejig, flashig o.s.v)
Din bloggs inriktning: (bakning, foto, vardag, mode o.s.v)
Önskemål om färg på bloggen. (med den du vill ha mest först)
Färg 1.
Färg 2.
Färg 3.
Enkel&stilren elr Dekorativ och mönstrig:
Färgsprakande eller lite mer dov (inte tråkig):
Några speciella önskemål på header? :
Speciella önskemål i övrigt?:
 
Min email: [email protected]
 
Mejla mig, kommentera nedan eller kontakta mig personligen! :)
 
P.s Ifall du kommenterar glöm inte att lämna email och bloggadress så att jag kan svara :)
 
 
 
 
 

Lördag! :)

Tjenare allihopa! :)

Ledsen att jag inte bloggade igår men hade lite sömnbrist och ont i huvudet så ja...

Igår så klev jag upp halv 6 och åkte till simhallen på morgonsim. 40 längder fenor, 2 längder bröstsim! Känns som om jag är redo inför kanalsimmet nu!

Efter skolan igår så var jag en stund med Wilma och vi hittade hennes examenskläder! Mina hittade jag för typ en månad sen.
Jag stupade i säng någon gång vid 12, vilket är tidigt för att vara helg ;) Idag på morgonen har vi städat lite och suttit och njutit i solen. Det har varit runt 25 grader varmt i dag, lite blåsig men ändå har kunnat sitta ute med bara linne och jeans och nästan svettats :D Sedan är trädgården till hälften grön också eller ja mer en brun aktig färg men öndå ;)
Sedan så åkte jag och Lisa och tog oss ett provdopp i kanalen. Vi simmade kanske runt 150 m bara för att känna på vattnet. Det var inte riktigt lika kallt som jag trodde men det flyter ju isflak så ;)
Nu har mina tremeningar kommit hit, vi har hunnit vara någon timme på stan och nu sitter vi och ska se "The backup plan!! Så otroligt bra! :)
Detta var min trädgård i onsdags idag är typ allt vitt som syns på bilden gräs.
(den enda uppladdade bilden från veckan som är rätt vänd) Men jag lovar ska rotera och publicera resten snart! :)

Storstädning

Nu är huset skinande rent. Vi har städat alltihop eftersom att mina släktingar från Gällivare kommer hit till Valborgs och våldgästar oss ;) Haha det blir säkert kul! :)

Mitt utvecklings samtal gick också bra trots att vi kom EN TIMMA sent ;) haha men min lärare är schysst så det är lugnt.

Har inte så mycket att skriva nu men imorrn så ska jag och mamma fara och simma innan skola. Måste ju träna lite innan kanalsimmet ;)

Sov gott! :)



Miss this place! :/

Vi hade iallafall tur med vädret....

Ja det är nog det sista man kan säga om idag. Det ösregnar och är mulet men i övrigt hyfsat kul. Idag har jag och mamma jäkta i väg på stan för att inskaffa lite grejer. Ikväll är det tjejkväll vilket betyder att priserna är riktigt bra men det är fullsmockat! Det är just p.ga alla människor som vi jäktade så mycket, jag är nämligen en av de tjejer som nästan bara ser problem med tjejkvällarna. Så nej det är inte min grej!.

Jag har fått tag i ganska mycket till billigt pris! Haha man är ju smart nog att utnyttja de billiga priserna innan tjejkvällen börjat ;) det blev ett par jeans, en bikini, en foundation och en födelsedags present till min syster Sara och sedan lite annat.

Nu kanske jag borde säga hejdå till er alla, har varit kul att lära känna er, men det är möjligt att jag inte kommer tillbaka. Jag har nämligen utvecklingssamtal......... :O :O :O
Haha nä jag ororar mig faktiskt inte så mycket inför det, brukar gå hyfsat bra. Har inget att dölja inför mamma. Men iallafall önska mig lycka till! ;)

Lite senare så kommer ni få en bildbomb från igårkväll då jag och Wilma var på äventyr.

Hejdå! :D


Hallooo! :D

Hejsan nu har jag kommit hem från skolan. ÄNTLIGEN! :D Tack var ett visst litet (STORT) projekt om romarna där vi ska tillverka spel så har jag varit tvungen att vara kvar typ 2 timmar efter skolan och måste dessutom jobba nu. Jättteglad åt det....

Dessutom ligger kvällens träning ganska löst just nu pg.a min förkylning så det är möjligt att jag inte får träna idag heller men kanske om min övertalning av föräldrar lyckas.
Men då borde jag nog försöka mjuka upp mamma lite hehe ;) kanske borde gå och ta hand om disken och sen skolprojektet.

Hörs! :D



Bara en månad kvar nu till Norge! :D

Bloggdesign hjälp

Behöver du hjälp med något i din bloggdesign? Fixa ett personligt arkiv? Lägga till en bloglovin ikon? Skaffa ett snyggt teckensnitt?
 
Kommentera nedan! :)

Forgive me! :/

Ja som ni vet så är jag sjuk nu och det ända jag gör på dagarna är att sitta och snyta, hosta, dricka varmt, glo tv och läsa lite. Det kanske låter ganska skönt och chill och att jag borde ha massor av tid att blogga men nu ska ni få 2 orsaker till varför jag inte bloggade

1. Jag var fruktansvärt lat

2. Hur kul är det att läsa ett inlägg som ser ut såhär:


idag har jag snytit, hostat, druckit varmt, glott på usla program på tv och chillat.

"no Picture"


........................................................................................................................................................................

Ett väldigt intressant inlägg! ;).......


Meningen med en blogg är iallafall för mig att man liksom ska lära känna bloggaren och bli fast i bloggen men om man lägger ut såna här inlägg som knappt har stor bokstav och dessutom är skrivet tråkigt så undrar man ju liksom om bloggen är värd att följa. 



Nu hörde denna inte alls ihop med inlägget men det kändes som en bild behövde in. Den här tog vi under våra dykutflykter Thailand.

Jag tycker det är mycket roligare att läsa lite längre inlägg med lite mer intressant innehåll i stället för korta osamanhängande inlägg och det är bland annat en av orsakerna till vrf mina inlägg brukar vara ganska långa. Hehe de kanske inte är så intressanta alltid men ja... ;) Den andra anledningen är att jag har en förmåga att börja spåra och måla ut alla meningar med detaljer tills dem är helt proppade och jag jobbar på det även som ni kanske märkt i detta inlägg inte lyckas så bra... men nu lämnar vi det! :)


Kände att ni förtjänade ett lite längre inlägg nu när jag har så mycket tid så det blev lite... ja vad det nu blev, eftersom jag inte gjort något över det vanliga. Har ni något ni tycker kan bli bättre med min blogg? Några åsikter? Kommentera! :)

Jag svarar antingen som ett inlägg eller som en kommentar. :)

Sleep over! :D

Haha jag har börjat märka hur kul det är att skriva engelska rubriker! Engelska är ju ett mycket coolare språk, nästan allt låter coolare på engelska!
I natt har jag övernattat hos Wilma! Vi hade riktigt kul som vanligt! Vi gjorde banan med choklad i (bild) så grymt gott! Den enda nackdelen är att det är ganska mätande. Vi såg också film och lite annat.
Jag har tyvärr vart tvungen att lida med en kanonförkylning och hosta, så det hade ju kunnat vara roligare. Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem med piggelin! :D Är det bara jag som är fullkomligt förälskad i denna glass?! Speciellt när jag är sjuk, då klarar jag mig nästan inte utan de.
Jag har dessutom börjat märka att mina inlägg är ganska tråkiga och handlar kanske lite för mycket om vad jag gör nu så jag ska försöka komma på något nytt och spännande men ja.. det kan ju ta sin tid.

Hejdå! :D

(bild från google)

Signs of the Spring

Nu blir det snart sommar! :D Syns ganska tydligt på alla härliga vårtecken! :D
.
.
.
Idag har jag varit med Wilma och letat examenskläder på stan. Inte åt mig då för jag hittade för typ en månad sedan. Men hon hittade inte så mycket bara en topp! Sedan åt vi på Subland och åkte hem. Nu städar jag rummet! ;) Ni kommer få en helt underbar före/efterbild senare.
Hehe jag har inte haft tid att städa det på sistone så det ser kort sagt ut som en soptipp. Vilket min mamma sagt åt mig ett bra tag nu. Men av någon anledning så har något kommit emellan när jag väl tänkt göra det. Men snart så är det fint igen och så ska det hålla sig ett tag nu! :)
Ikväll tänkte jag övernatta hos min lilla Wilma trots att jag inte är helt frisk nu när den här hemska hostan uppstått. Men hon är med mig på egen risk och det vet hon fast hon skiter i det! :D Därför kommer hon istället få dras med min hosta och vårda mig hela kvällen ;) Haha
Hejdå! :D

Bildbomb! :)

Jag vet att den är ungefär 2 veckor sen men här har ni lite biler från mitt lov! :)



Till Stugan!



varför händer alltid detta mig?




På påskäggsjakt ;) Hehe "påskharen" (mamma) brukar kliva upp tidigare och
gömma dem någonstans ute! Ganska roligt faktiskt! :)





Som ni kanske har märkt så har jag en passion för att göra desserter och bakverk. Det roligaste är att fösöka göra dem fina och självklart goda då. Den här After Eight moussen var helt fantastisk, måste göra den oftare! :)



Mysigt! :)



Grattis Faddi! :D <3


Finally Weekend! :D

Jadu äntligen! Veckorna går långsamt nu. Idag tog jag min alldeles första cykeltur detta år! Jag fattar inte ens hur man har orkat gå hela vintern! Det går ju ungefär dubbelt så snabbt att cykla! ;) I onsdags innan träningen åkte jag och pappa och provade ut en våt dräkt åt mig.
Eftersom NÅGON sa fel tid till oss i söndags så var ju min vanliga dräkt borta. Vilket resulterade i att jag var tvungen att ta de enda dräkten som passade till min storlek.... en som var svart med ROSA inslag.

Efter en väldigt tjejig rosa period i min barndom så har jag liksom fått en fobi mot att ha grejer i rosa eller klä mig i rosa o.s.v Säger inte alls att jag tycker färgen är jätteful och bryr mig inte alls om jag ser andra klädda i den, tycker faktiskt att många passar riktigt bra i den! Men jag vill inte ha på mig rosa!


Jag och Lisa :D


Nåväl! Den passade perfekt på mig och förhoppningsvis så är det bara jag som bryr sig om färgen på den så det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är ju att jag faktiskt kan hoppa ner i vattnet på Valborg utan att frysa till döds. ;)
HAHA det märks att Wilma inte testat en våtdräkt förrut för hon plockade på sig demn helt frivilligt åtminstone själva dräkten sedan var det jag som tvingade på henne huvan, handskarna, fenorna, sockartna och cyklopet ;) :D Fy vilken rolig syn. Till er som testat en våtdräkt vet hur krångligt och besvärligt det är att ta på och av, eftersom dem ska vara så tajta att man knappt får på sig dem. Desutom känner man sig lite som en rymdvarelse i den också.
Så om ni absolut inte måste, undvik att dra på er dem! ;)


Idag har jag besvärats med ytterliggare ett väldigt välkomet problem.... Jag har blivit hostig :O och börjat låta lite som en kråka ibland. Som sagt! Väldigt välkommet nu när det snart är dags för kanalsim och
tävlingssäsong.



Saknar er! <3

Awesome! :D

Igår var en av de mest roliga dagar jag varit med om! Vi var på Boda borg med klassen och jag var med Wilma, Lilly och en till. Åtminstone till en början.
För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att man är i lag och ska utföra uppgifter i olika rum. Varje quest är ungefär 3 rum och det är mycket krypa i gångar och liknande. Ungefär som fångarna på fortet och riktigt roligt. I slutet lånade vi några killar till en bana eftersom vi tjejer var helt slutkörda eftere den, high way! Vi gjorde typ 5 försök efter varandra själva innan killarna hjälpte oss. Jag fick cykla varje gång D: sedan gav jag det uppdraget till en kille hehe ;)
Vi klarade 14 av 15 banor varav den vi inte klarade var High Way. Men vi var i slutet på sista rummet och det handlade om en mm. Så vi är väl ganska nöjda men vi planerar att fara dit snart igen, på fritiden! :D
.
Så fort vi kom hem gick jag till Fridrottsträningen. Verkligen jätteskönt att få träna igen, har haft ca 2 veckors uppehåll nu! :( Kul var det fast jobbigt. Phys, phys och mera phys. Det är säkert phys på träningen ikväll också. Börjar längta tills vi kör lite mer teknik, det är ju snart tävlingssäsong igen. Men phys är bra, utan muskler har min inte stora chanser i min sport.

Idag segade jag mig lite på morgonen vilket resulterade i att jag fick springa genom skogen i djupsnö,med converse i full snöstorm, 10 min innan vi började. Jag ramlade dessutom precis innan jag kom fram så jag var dyblöt. Har också haft No prov idag, gick väl hyfsat. Efter skolan var jag med Wilma! :D Vi bakade Hallon grottor och kollade film medans vi åt dem! ;) Nu ska Wilma och träna i ovädret och slasket. Själv tänkte jag kolla en film och sedan få fara på min mysiga träning i vår lilla friidrottshall. Haha vi är då iallafall inomhus ;)
.
Bloggar mer senare hörs! :)

Denna är tagen under våran Thailands Semester i januari

Boda Borg :)

Godmorgon allihopa! :)
Idag så blir det att fara till Boda borg med klassen. Vi kommer hem kring kl.17.30 cirka, vilket betyder att jag får bråttom till friidrottsträningen! Så därför kanske det inte blir något inlägg alls idag. Hejdå :) Kanske hinner blogga ikväll! :)

Back to School! ;)

Första dagen på skolan nu efter påsklovet och jag har varit så trött att jag varit nära att somna flera gånger på lektionen. Jag vet det är mitt eget fel, som var så smart att dygna dagen innan skolan... det var ju delvis de andras fel också som höll mig vaken men ändå ;) Nu sitter jag här och chillar med en apelsin och ska strax gå och se tv! God natt allesammans! :D

.
Denna tog jag uder våran fjällvandring i Kajtumområdet för några år sedan! :)

Trött!!!!

Kom hem från happis för några timmar sedan. Är döslut. Igår så åkte jag, mamma och pappa till Haparanda. Jag åkte hem till faddi (Fredrica) där hon och Alva väntade. Vi åkte typ direkt till busstationen där vi hämtade upp Ellen TB som kom från Kiruna för andra gången.
Hon hade gjort ett försök föregående kväll men då trodde hon att hon skulle byta buss i Pajala och klev då av på en liten station i masugnsbyn. Där hon fick sitta helt själv i mörker i 3 timmar i väntan på sin pappa som kom och hämtade henne. Hon skulle inte byta buss alls egentligen.
Vi hinner lagom hem och fixa lite saker, sedan göra en kort visit hos Alva innan resten kom. Vilma, Signe, Ellen O, Stina och Julia.

Från vänster: Jag, Vilma, Signe, Julia, Alva, Stina, Ellen O, Ellen TB. Liggande: Faddi (Fredrica) :D
.
Vi satt bara och snackade och chillade, sedan åt vi Tacos. Alla äter jättevackert som om det vore nobelmiddag åtminstone om man jämför med mig. jag hade kleggat ner halva bordet och båda mina händer innan jag åt upp det som var kvar av tortillan ;) Sedan körde vi lite snurra flaskan typ resten av kvällen samtidigt som vi drack energidryck, läsk och snacks. Vi var väldigt speedade kan man säga ;)
Mitt i natten runt kanske 12 så gick allihop ut och följde Ellen O hem. Vi väntade också på Signe som skulle hämta sina grejer. Detta och snöstormen ledde till ett snöbollskrig mellan mig och Vilma ;D hehe. Vi var vakna till 8 på morgonen. Sedan sov vi till kanske 11 och nu är jag en levande död.
Ska och lägga mig nu klockan 9, ovanligt för mig. Men är ju död så.. ;) Imorgon lovar jag att ni ska få 2 bilddbomber.
.
Godnatt

Haparanda

Imorgon klockan 9 bär det av mot Haparanda! :D Fredrica fyller år och har bjudit in mig och några andra från olika delar av Norrbotten! :D Ska vad jag vet få träffa...
.
Alva
.
.
Ellen
.

.
Stina
.
.
Och några fler men jag är osäker på exakt vilka så.. ;) :D Men kul ska det bli. Saknar alla så sjukt mycke! :D
.
Sedan så kommer ju lilla Faddi (Fredrica) vara där såklart ;)

Nu är hon hemma! :(

Igår var verkligen jättekul! Vi var på havsbadet till ca 8 på kvällen. Jag lyckades dock inte få henne att åka Space bowl. Din envisa unge ;) <3 Hände i en hel del. På kvällen så skypade vi lite med några underbara Haparanda bor och några fler. Sedan var vi så trötta att vi typ dog. Så blev en tidig kväll i kväll, ungefär vid 2 somna vi ;)
Detta är nog den sista bilden från Anastasias besök jag inte lagt upp. Hehe min min säger nog allt om hur varmt det är i vattnet. Hoppas det iallfall blir lite varmare till Valborg då jag måste kasta mig i det. Nog för att jag anmält mig frivilligt.
.
Vi åkte och lämnade henne i Luleå vid 1 tiden. Sorgligt! Jag saknar henne! :( Men vi kanske ses snart hoppas jag. Efter att hon hoppat på bussen så drog jag och pappa på Café Wienerhörnan. Har varit på bättre caféer, utbudet var inte så stort men gott var det iallafall. Saknade dock den där speciella stämningen.
Just ätit middag. Pappa har lekt kock som han ibland gör på helgerna, men mamma gjorde sin underbara Pizzasallado. Det blev otroligt gott. Porterstek med bakpotatis och mammas hemgjorda pizzasallad. För att verkligen uttrycka hur gott detta var så lägger jag upp en liten bild.

Havsbadet :)

Nu sitter jag och Anastasia och vänta på att mamma kommer och hämtar oss. Vi ska nämligen åka och bada på Pite Havsbad. Kommer säkert bli sjukt kul! :D mer får ni höra senare!
.
.
Har ingen bra bild för stunden uppladdad så ni får denna från Norge istället! :)

God natt! :)

Nu tänker jag och Anastasia sova.
.
Vi har just suttit i några skypesamtal med bland annat Alva, Faddi och Stina! Faddi fyller år på fredag eller lördag så jag ska kanske åka dit. Krävs som vanligt bara en liten detalj.....Mina föräldraras tillåtelse. Den svåra biten men nåja jag jobbar på det!
.
Är det kallt? Hehe Anastasia känner på vattnet som jag ska simma 950 m i om 2 veckor! Jihoo.

Anastasia :D

I natt sov lill-Wilma hos mig. Vi var vakna till typ 1 och vaknade vid 8! Jättekul..... haha nä men vi hade riktigt kul. Vi såg lite tv på morron sedan åt vi lunch! Nudlar och Chicken Nuggets som vi åt med chop-sticks. Ända sedan vår Thailands resa för några år sedan har jag blivit smått besatt av att äta chop-sticks. Sedan så spelade vi ett sällskapsspel och hade riktigt kul.
.
.
Klockan 1 så drog jag och pappa till Luleå och ett café där jag fick återse min lilla Anastasia! :D Äntligen! Vi fick en jättefin tårta som var så mördbultad när vi kom hem att man knappt såg att det var en tårta! ;) Så fort vi kom hem gick vi iväg till stan där jag köpte ett par coola solbrillor ;) B-) och ett linne. Vi testade också dem berömda "Calippo Shots" Visst var dem goda men jag tycker att dem är alldeles för överskattade. Det är alldeles för mycke uppståndelse kring dem här! T.ex har jag sett runt 1000 bilder på facebook på dessa glassar, alldeles för mycket publicitet enligt mig.
Det hände också en så där lite pinsam incident i provrummet, då en vilt främmande kvinna praktiskt taget klampade in, trots att vi stängt dörren och pratade högljutt som vanligt ;)
Imorrn blir det Pite Havsbad. Vi kommer säkert ha jättekul eller det har vi väl alltid ;) Ska se om jag kan få henne att prova Space bowl ;) Jag har börjat mina övertalningsförsök ;)

Flygande Växthus

Jo, det är sant! Jag och Wilma har just spenderat den senaste halvtimmen i regn/snöstorm åt att jaga vårat växthus som hade flygit iväg och var på väg nerför slänten. Nu är vi lagom dyngsura och nerfrysta. Jag tackar skaren igen! Det hade inte varit kul att jaga växthus i djupsnö!
.
.
Har ingen fin bild på våran snabba nöduttryckning så det får bli den här helt missbildade bilden på oss istället! :D

Tisdag! :)

Nu har jag just varit med Lisa. Vi började med att vara på stan där jag köpte två efterlängtade tubtoppar och en godis^^. Vi fikade också och en massa annat. Sedan gick vi hem till henne och hade lite mer kul! :D Det får vi verkligen ta och göra om någon gång! :)
.
Nu ska Wilma kanske komma snart! Stackars mig! Hon är så jobbig!! :( :(
Hahahaha nä nu skämta jag bara! Men vem driver inte med sina underbara vänner någon gång ;) :D
.

.
Den här vyn är något man saknar att se från dörröpnningen. Nu är det bara någon månad kvar tills vi åker till Norge igen. Fast denna gång blir det Harstad istället för denna vackra plats, men det är garanterat fint där med.
Nu har jag också bestämt mig för att simma kanalsimmet i år. Det är en ca 800-900 m lång sträcka som simmas i kanalen på valborg. Det brukar vara runt 4-6 grader i vattnet men klarar jag att dyka i Norge så borde det här också gå. Nu tänker jag och Lisa lägga oss i hårdträning inför det här, vore ju lite pinsamt att avbryta mitt i alltihop för att man är helt slutkörd. Blir bara att tvinga sig själv till badhuset så ofta jag kan nu den närmaste tiden.

God morgon :)

Kanske lite sent att säga det men ändå. Nu sitter jag och äter en snabb frukost sen ska jag dra ut till stan i snöovädret. Där ska jag träffa Lisa och förmodligen så kommer vi bege oss direkt till henne sedan.
.
Bloggar mer sen! :)

Stugan! :D

Nu vet jag att jag varit väldigt oaktiv under de senaste dagarna! Detta beror på att jag varit i stugan där jag inte har tillgång till dator. Så jag är verkligen hemskt ledsen för det men nu blir det bättre.
Det har varit otroligt bra väder. Så vi spenderat flera timmar varje dag åt att sitta och sola med en bok och vinterjacka på altanen. Sedan har det varit skare, vilket betyder att man har kunnat gå på snön i princip överallt, utan att sjunka ner till midjan vilket varit positivt. ;)
Nu var ju solen så snäll att den gick i moln precis när jag tog det här kortet, men jag förlåter den! För den har varit så snäll med oss i övrigt. :D
.
Vi har kört skoter, solat, grillat korv, slappat och bara njutit av ledigheten, vädret och årstiden.
Detta är helt klart min favorit del av våren. Det enda negativa som hänt är att pappa skadat tummen ganska häftigt och sedan så gick skotern sönder ganska rejält typ 5 km- 1 mil från stugan på isen. Nu ska inte jag gå in på en massa detaljer om hur jobbig och rolig denna dag var men låt oss bara säga att det tog oss ett LÅNGT tag att få upp skotern från isen. Sedan tog det oss ett ännu längre tag att hämta en släp typ 1 timme från stugan sedan köra massa omvägar till skotern och sedan få upp skotern på släpen (vi var tvungna att ta hjälp för att knuffa upp den) Sedan 2 timmars bilresa hem också! Men nu är vi hemma och det är JÄTTESKÖNT även om det är riktigt roligt i stugan.
.
.
Nu har det blivit bestämt! Anastasia kommer hit på onsdag! :D :D :D :D :D hehe ja jag är glad kan man säga ;)
Ni kommer säkert få höra lite om våra små äventyr då ;)
.
Nu hade jag tänkt gå och ta en väldigt efterlängtad dusch så hejdå och ...
.
Glad Påsk
(Ni får en bildbomb från min påskhelg lite senare)

Men Nina

Om någon undrar över ett visst "jag gillar apelsiner" inlägg som publicerades för ett tag sedan så var det Nina som kom på att hon ville gästblogga lite ;)

Skärtorsdag! :D

Glad Påsk allihopa! :D

Igår så var jag och Nina och såg "Hunger Spelen". Den var verkligen jättebra! Den hade fått 5 stjärnor men eftersom jag läst boken och redan byggt upp en annan bild av den så ger jag den bara 4,5! Till er som inte läst boken! Se filmen först, och läs den direkt efter. Boken är riktigt bra! Har snart läst ut den och ska sen börja på nästa bok i serie "Fatta Eld". Det finns totalt 3 böcker i serien: Hunger Spelen, Fatta Eld och Revolt. Jag planerar att läsa allihop, har verkligen fastnat i denna serie.

Hunger Games by Suzanne Collins
Den handlar om Katniss Everdeen som är en av tjugofyra ungdomar som lottats ut till att vara med i årets största tevehändelse... Hunger spelen. Hunger Spelen är en bestraffning för ett uppror som skedde för 74 år sedan. Det går ut på att dessa 24 ungdomar mellan 12 och 18 blir instängda på en spelplan där de ska lyckas överleva, svält, kyla, skador och spelledarnas överraskningar medan de kämpar för att inte bli en av de 23 deltagarna som aldrig mer kommer hem.

Efter filmen så sov Nina över hos mig! :) Vi vaknade för någon timme sedan.
Idag så ska jag till en av våra 2 stugor och fira påsk. Så uppdateringen kommer kanske vara dålig om jag inte på något sätt lyckas få tag i en dator men skriver iallafall när jag kommer hem! Vi hörs! :D
Glad Påsk! :D

Hej! :D

Tja tja bloggen!!

Me gusta naranjas y Nina!!!!!
Jag gillar apelsineer!!!!!!!!!!!!

Påsklov! :D

Äntligen! :D Nog har man längtat ganska mycket nog ;) Påsklov betyder antingen att min uppdatering kommer att öka på bloggen eller att den kommer bli superdålig ;) Men det är väl likadant för de flesta antar jag! :) Så ni får se helt enkelt.
.
Idag så har det varit en tävling på min skola som heter påskracet! Jag var en av de 4 deltagarna från min klass! Vi skulle springa varsin del av en hinderbana.
Jag skulle springa en del då jag skulle över, under, över, under några häckar sedan göra några kullebyttor och sedan skulle jag och en annan person stå på varsin bänk (ca 1,5 m mellan) och luta mot varandras händer och gå längs bänkarna så!
.
Det gick riktigt bra och vårat lag fick bästa tiden i försöken på hela skolan! Men sedan i finalen då bästa sexan, sjuan, åttan, nian skulle tävla så lade dem till en grej som försvåra allt. En innebandy klubba var utplacerad på 4 olika ställen på banan. För mig var den precis innan häckarna. Det var meningen att man skulle ha ena änden av klubban i golvet och andra i pannan och skulle sedan snurra 10 varv! Jag tänkte visst de här varven blir väl inget problem, jag brukar ju inte bli yr så lätt så okej.
Men oj så fel jag hade.
.
Vi skämde ut oss lite under finalen pg.a våran yrsel. men alla som gjorde det där såg mer eller mindre vingliga ut efteråt. Jag kan bara säga att mina häckar och hela världens snurrade ganska bra och man såg och hörde nada.
Många lag kämpade också om utklädnads priset och tro mig det var många riktigt roliga kostymer. Allt från Star wars till killar utklädda till tjejer.
.
Förra året vann vi allt men i år blev det en 3:e plats, men jag tyckte att vi ändå gjorde det bra! :) Nu tänker jag läsa lite "Hunger spelen" innan Nina kommer.
Vi ska ju som sagt ut och se "Hunger spelen" på bio ikväll. Längtar verkligen.
.
Men bloggar mer imorrn! :D
.
.
.
Glad Påsk
.

Tisdag! :)

Haha nä jag har inga bättre rubriker än så här men ja ;)
Det har varit en ganska chill dag idag. Eftersom hela klassen förutom typ 5-8 st åkte och såg "Hunger games" på bio så fick vi som stannade kvar ha ett arbetspass där man fick göra vad man vill. Nu tycker ni säkert att jag är en idiot som väljer skolarbete före bio :O Men jag ska fara och se den imorrn kväll med Nina :) Ska se om jag hinner läsa ut boken innan filmen. Men det blir nog näst intill omöjligt eftersom jag bara får vara uppe till typ 10 ikväll, för jag måste ha gott om sömn i natt!
Varför får ni veta imorrn! ;)
Sedan behövde jag bara gå halva idrottslektionen för att jag var tvungen att sälja godis för elevrådet. men men, Efter skolan så har jag varit med Lilly och Wilma! :) Kom hem för en halvtimme sen! Vi såg red riding hood, riktigt bra film. För er som inte sett den så är det en version av rödluvan. Det kan låta barnsligt men filmen är verkligen inte barnslig! Kärlek, action, intriger, mysterium och myter. Femstjärnig film enligt mig! :)
Bara för att jag inte har någon ny bild ;)

Isdyk! :D

Nu har jag just kommit hem! :) Pappa har varit och dykt i en sjö en bit utanför stan. Fast jag är ju inte tillräckligt gammal än så det blev barapinnbrödsgrillning och läsning för min del ;) Men trevligt var det iallafall! :)

Anastasia :D <3

Haha nu sitter jag i ett väldigt intressant skype samtal med en viss Anastasia ;) Ni finner hennes blogg i mina länkar eller ja snart gör ni det ;) Haha hon sa just att hon tyckte att alla i världen borde heta Greta! Så sööööt! :D <3 Hon ska dessutom kanske komma hit på påsklovet

Vilket väder

Jag vet dålig rubrik men det stämmer ju! När jag gick hem från skolan var det mulet/lite sol, sedan när jag började gå med hunden bara 5 min senare börjar det snöa och då menar jag SNÖA!!!! Precis när jag kommer hem så blir det skinande sol! Ganska växlande väder idag men det beror väl på våren! :)
Idag har väl inte varit en så speciell dag! :) Har äntligen fått låna ett eget exemplar av "Hunger spelen" av skolan som vi ska ha som läsläxa. Men jag tänkte nog försöka vara lite badass och läsa ut den innan onsdag, då ska jag se filmen med Nina och Paula och man vill ju läsa boken innan filmen! :D <3 Även om det betyder att man måste läsa om boken en gång till ;) men jaja! So:n var riktigt okej idag, vi jobbade med våra spel om romariket! Roligare än att jobba med typ uppsats iallafall ;) Jag vet att det är jättekul att höra om mina lektioner nu men, men ;)
Nu tänkte jag läsa lite Hunger Games och sedan kanske jag ska följa med mamma och pappa och se när dem dyker! Tror dem ska göra ett isdyk idag! Ni kanske får bilder sen på det! :)
Hörs sen! :)

Träningen

Tjenare :)

Nu har jag kommit hem från träningen! Vi har ju bara phys den här perioden så jag lämnade spikskorna hemma. Såklart så skulle vi med min otur ha spikskor den här träningen! Vi skulle mäta slutet på ett 60 m lopp och min tid blev ju sämre pg.a att jag hade tyngre joggingskor :/ men jaja jag vet att jag kan bättre! Sedan var det lite spänstövningar och i slutet stafett. Gick riktigt bra! :D

Söndag! :)

Nu kommer vi till veckans ångestdag igen ;) Bara 1 dag kvar av ledigheten! Men nu är inte skolan så farlig i veckan, bara 3 dagar! Onsdagen kommer dessutom knappt ägnas till skolarbete.
Jag vaknade nyss och tänkte gå och äta frukost samt chilla mig genom dagen om jag inte kommer på något annat! ;) Sedan blir det ju träning ikväll också! :)
Så vi hörs väl sen! :)
Goda tider! :D


2012
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni- Juli - Augusti - September - Oktober - November - December

2013
Januari - Februari - Mars - April - Maj - Juni - Juli - Augusti - September - Oktober - November - December